Tervetuloa Kremppakoulutuksiin,


HMT (Head on Manual Therapy) Oy tuo suomalaisen terveydenhuollon ja kuntoutuksen jatkokoulutusrintamalle käytännölliset Kuinka tutkin -kurssit. Fysioterapeuteille, naprapaateille, hierojille, lääkäreille, osteopaateille ja kiropraktikoille suunnatuilla kursseilla harjoitetaan käden taitoja mitä tutkimiseen ja hoitamiseen tulee. Tervetulleita ovat niin perusopintojensa loppuvaiheen opiskelijat, uraansa aloittelevat kliinikot kuin kokeneemmat konkaritkin.


Näillä kursseilla ei tarkastella viimeisintä tieteellistä näyttöä, ei hifistellä hilseen ylittävillä teorioilla, eikä tehdä tiedosta tilastotaikuutta saati mystifioida manuaaliterapiaa. Kuinka tutkin -kursseja koskeva tieto on paketoitu palveluksi kliiniset käytännön realiteetit huomioiden. Käytännön läheisillä kursseilla osallistuja saavuttaa selkeän ja konkreettisen vastauksen siihen mitä on hyvä tietää, jotta voi hoitaa ja kuntouttaa asiakkaansa turvallisesti, tehokkaasti ja tarkoituksenmukaisesti. 


Kuinka tutkin -kurssit on tarkoitettu Sinulle, joka haluat kehittää osaamistasi kliinisessä käytännön työssä tuki- ja liikuntaelinproblematiikan saralla. Sinulle, jota kiinnostaa saavuttaa se tieto-taito taso, jota perusosaamiseksi kutsutaan. Ja Sinulle, joka haluat tutustua vähemmälle huomiolle jääneen kehon alueen tutkimiseen. Tukena ja apuna kursseilla toimivat yli kahdenkymmenen vuoden ajan manuaaliterapiaan perehtyneet käytännön kliinikot, jotka tekevät edelleen täysipäiväisesti kliinistä asiakastyötä. Hyödynnä mahdollisuus, tutustu ohesta ja osallistu markkinoiden kustannustehokkaimpaan kurssivalikoimaan.